Leer alles over AI voor het Onderwijs

Onze gratis cursus biedt je de kennis en tools om AI te integreren in je lesmethoden en de leerervaring van je leerlingen te verrijken.

Van het automatiseren van administratieve taken tot het personaliseren van leertrajecten, je leert het hier allemaal.

Geen voorkennis nodig, alleen jouw enthousiasme.

Lau kijkt opzij

AI in het Onderwijs - Introductie Cursus

Ben je een onderwijsprofessional die de dynamische wereld van Artificiële Intelligentie (AI) wil verkennen? Zoek niet verder! Wij presenteren je een spannende, geheel gratis cursus: AI in het Onderwijs voor Leerkrachten. Deze cursus, ontworpen met het oog op de behoeften van docenten, is je sleutel tot het begrijpen en toepassen van AI in het hedendaagse onderwijs.

Praktisch en Toepasbaar

Ontdek hoe AI jou dagelijks kan ondersteunen in het klaslokaal. Onze cursus biedt concrete voorbeelden en kant-en-klare tools die je direct kunt inzetten om je lessen te verrijken en je administratie te vereenvoudigen.

Specifiek voor Leraren

Deze cursus is speciaal ontworpen voor docenten zoals jij, met aandacht voor de unieke uitdagingen en kansen die AI biedt in het onderwijs. Leer hoe je AI kunt gebruiken voor differentiatie, evaluatie en om de betrokkenheid van je studenten te verhogen.

Gratis Toegang

Investeren in je professionele ontwikkeling hoeft niets te kosten. Meld je nu aan voor onze gratis cursus en krijg toegang tot waardevolle inzichten en vaardigheden die je onderwijscarrière naar een hoger niveau tillen.

Boost Je Lesgeven met AI

Start vandaag nog met onze gratis cursus en pas AI op een slimme manier toe in je dagelijkse bezigheden als leraar.

Veel gestelde vragen

Wat kan ik verwachten te leren in deze cursus?

In deze cursus leer je hoe je kunstmatige intelligentie (AI) kunt integreren in je lesmethoden en administratieve processen om je leerervaring en die van je leerlingen te verbeteren.

Wie geeft de cursus AI in het Onderwijs?

Maak kennis met Laura. Als eigenaar van de Remedial Teaching praktijk Leerkriebels, de bedenker achter de AI-tool Leermaatje.com, en met meer dan 15 jaar ervaring als docent in Utrecht, staat Laura voorop in de onderwijsvernieuwing. Haar uitgebreide ervaring en passie voor het onderwijs maken haar bij uitstek geschikt om jou te begeleiden in de wereld van AI en onderwijs.

Heb ik technische voorkennis nodig om de cursus te volgen?

Nee, technische voorkennis is niet nodig. De cursus is ontworpen om toegankelijk te zijn voor iedereen met enthousiasme voor onderwijs en innovatie.

Hoe lang duurt de cursus?

De cursus is zelfgestuurd, wat betekent dat je op je eigen tempo kunt werken. Gemiddeld duurt het voltooien van de cursus een uur bij een gematigd studietempo.

Is de cursus echt helemaal gratis?

Ja, de cursus is volledig gratis. Wij geloven in het toegankelijk maken van onderwijs en bieden daarom deze cursus aan zonder kosten.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de cursus?

Je kunt je eenvoudig aanmelden door op de 'Start gratis' knop te klikken en je gegevens op de volgende pagina in te vullen.

Kan ik een certificaat krijgen na het afronden van de cursus?

Op dit moment bieden we nog geen certificaat aan na afronding van de cursus. We zijn echter hard aan het werk om dit in de toekomst mogelijk te maken. Houd onze updates in de gaten voor meer informatie hierover.

Kan ik de cursus volgen op mijn mobiel/tablet?

Absoluut! De cursus is ontworpen om compatibel te zijn met alle apparaten, zodat je kunt leren waar en wanneer je maar wilt.

Wordt de cursus regelmatig bijgewerkt met nieuwe informatie?

Ja, we zorgen ervoor dat de cursusinhoud actueel blijft door regelmatig updates uit te voeren met de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van AI in het onderwijs.

Biedt de cursus praktijkvoorbeelden van AI in het onderwijs?

Ja, de cursus is rijk aan praktijkvoorbeelden en case studies die je laten zien hoe AI op een effectieve en ethisch verantwoorde manier kan worden ingezet in onderwijsinstellingen.

Worden er ook live sessies of webinars aangeboden als onderdeel van de cursus?

Momenteel bieden we voornamelijk zelfgestuurde leerinhoud aan, maar we zijn van plan om in de toekomst ook live sessies en interactieve webinars op te nemen.

Is deze cursus ook relevant voor Nederlandse leraren in het basisonderwijs?

Absoluut! De principes en toepassingen van AI die in de cursus worden behandeld, zijn zeer relevant voor het basisonderwijs. Je leert hoe je AI kunt gebruiken om leertrajecten te personaliseren en ondersteuning kunt bieden aan de unieke behoeften van jonge leerlingen.

Ontdek Leermaatje Lau Nu

Ga verder met gepersonaliseerd leren en ontdek onze innovatieve AI oplossing voor het onderwijs. Probeer Leermaatje Lau vandaag nog!